Günümüz bilgi ve teknoloji toplumunda; zaman ve mekan fark etmeksizin hatta geleneksel ticarette olduğu gibi yüksek meblağlarda herhangi bir sermayeye ihtiyaç duymaksızın evinizin salonundan para kazanabileceğiniz bir meslekten bahsetmek hayal değil. 7/24 hizmet verebileceğiniz bir sektörde freelance olarak çalışma fikri sizin kulağınıza da güzel gelmiyor mu? Peki özgürce çalışıp, müşterilerinize 7/24 kaliteli ürünler sunma imkanı verecek olan bu sektör hangisi? Gelin korona günlerinde bir nebze olsun yüreğinize su serpecek sektörlerden Doğrudan Satış’ın detaylarına geçelim..

Online Sektör Büyüdü Doğrudan Satış Yükselişe Geçti

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, insanların genellikle zamanlarını evlerinde geçirmelerine sebep oldu. Dünya ekonomisini derinden sarsan koranavirüs salgınında, bazı meslek grupları ve sektörler ekonomik olarak küçülürken, E-ticaret ve Online Satış sektöründe ise büyüme trendine girdi. Yüz yüze ticaretin minimize edilmesiyle geleneksel ticaretin zayıflaması, E-ticaret ve Online sektörünün ise büyük bir ivme kazandığı son günlerde, ‘Online Dünya’ ve ‘Doğrudan Satış Sektörü’ de yükselişe geçti.

193 Milyar Dolarlık Bir Endüstri: Doğrudan Satış

Dünya Doğrudan Satış Dernekleri Federasyonu (WFDSA-World Federation of Direct Selling Associations) verilerine göre; Doğrudan Satış sektörü dünyada 118,4 milyon Bağımsız Temsilciyi kapsamakta ve 193 milyar dolarlık bir endüstri konumuna erişmektedir. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de Doğrudan Satış sektörünün büyümesindeki asıl ivme 90’lı yıllarda başlasa da tüketicinin doğrudan satışın kolay

, güvenli ve kişiye özel hizmetini benimsemesi oldukça erken gerçekleşti. Doğrudan Satış sektöründe hem dünyada hem de ülkemizde popüler olan markalardan biri de QNET.

Doğrudan Satışın Popüler Markası; QNET

QNET, Doğrudan Satış sektöründe yer alan öncü şirketler arasında yer alıyor. Doğrudan Satışı e-ticaretle de birleştiren markaya yapılan girişimcilik başvuruları da her geçen gün artıyor. Doğrudan Satış sektöründe en kolay ve en çok kazanmayı vaat eden firmalardansa, ürünleriyle fayda yaratacak yasal firmaları seçmenizde fayda var. Bu yasal firmalardan biri olan QNET hakkında yapılan popüler araştırmalardan olan Qnet Piramit bir firma mıdır? ve Qnet Ponzi midir? sorularının cevapları ise oldukça açık ve net.  QNET’in Bağımsız Temsilciler’i eğitim, sağlık, tatil, saat – mücevherat, kişisel bakım – kozmetik, ev ve yaşam gibi geniş bir ürün yelpazesindeki kaliteli ürün/hizmetleri doğrudan kullanıcıya ulaştırırlar. Bağımsız Temsilciler, sattıkları ürünlerden kar elde ederler. İşte bu nedenle QNET’i fayda yaratan ürün ve hizmetleriyle, finansal kar amaçlı Piramit yapılardan ve Ponzi sistemlerinden ayırmak oldukça kolay.