Doğrudan Satış sektöründe, Networkü geniş olan girişimci kendine birçok anlamda artı değer sağlar. Aslında sadece kendine değil çevresine de değer katar. Tek başına Network her zaman yeterli olmamakla birlikte nasıl yönetildiği de oldukça önemli bir konudur. Bu sebeple Networkünüzü geliştirmenize yardımcı olabilecek maddeleri sizler için sıraladık.

Öncelikle Satacağınız Ürünü Tanıyın

Eğer ne satacağınızı bilmiyorsanız doğal olarak nasıl satacağınızı da bilmiyorsunuzdur. Bir ürün hakkında yeterli deneyim ve bilgi birikimine sahip olabilmeniz için o ürünü kullanmanız gerekir. Bir ürünü satmadan önce onu siz deneyimlemezseniz ilk satışta olumsuz bir izlenim bırakabilirsiniz. Bir ürünü satmadan o ürünü deneyimler ve yeteri kadar bilgi sahibi olursanız karşınızdaki kişiye ürünü satarken deneyimlerinizden yola çıkarak satış yaparsanız ve ürünü satın alan kişi de aynı deneyimleri yaşayıp ürünün faydasını gördüğünde hem üründen memnun kalacak hem de size olan güveni artacak ve çevresine de tavsiye edecektir.

İlk Networkünüz Yakın Çevreniz Olmalı

Eğer Doğrudan Satış işi ile uğraşıyorsanız ilk Networkünüzün yakınlarınız olması size avantaj sağlayacaktır. Bunun nedeni ise

buy kamagra

, bu işi ilk yapmaya başladığınızda daha önce deneyiminiz olmadığı için yabancılık çekebilirsiniz. Bu yabancılığı üzerinizden atarak daha sonraki Networklerinizle daha profesyonel ilişkiler kurup Networkünüzü genişletmek için ilk olarak yakın çevrenizden başlamanız önemlidir. Ayrıca yakın çevreniz Networkünüzün genişlemesi konusunda sizinle ilgili kuvvetli referans olacaktır.

Network Marketing Yaparken Hangi Kişilere Dikkat Etmek Gerekir?

Sağlam bir Networkün temelinde güven, içtenlik ve samimiyetin olması gerektiğini unutmamak gerekir. Networkünüzü daha sağlıklı bir şekilde genişletmek istiyorsanız, karşınızdaki kişilerin nasıl bir tutum içerisinde bulunduğunu iyi gözlemlemeniz gerekmektedir.

Çalışılacak Network Marketing Şirketinin Güvenilir ve Bilinir Olması

Networkünüzü genişletmenin en temel yollarından biri de güvenilir ve bilinir bir şirketle çalışmaktır. Tanınan bir Network Marketing şirketi ile çalıştığınızda, bu şirketin ürün ve hizmetleri zaten bilindiğinden çevrenizdeki kişiler bu ürün ve hizmetleri satın almak isteyecek dahası bu ürünleri sizin gibi satmaya başlayacaktır. Örneğin, QNET gibi tanınan bir şirketle çalışmanız sizin potansiyel çevrenize ulaşmanızı kolaylaştıracaktır. QNET, uzun yıllardır ülkemizde hizmet verdiğinden geniş bir çevrede bilinmekte ve ürünleri kullanılmaktadır. Bu da size güvenilir bir şirket ile Networkünüzü hızlı bir şekilde genişletmenizde yardımcı olacaktır.

 

Diğer Yazılarımız İçin: Güvenilir ve Başarılı Bir Sektör: Network Marketing